Events

Hieronder vind je een overzicht van alle geplande events bij Paintball Oostkamp. Voor sommige is het nodig om in te schrijven, wacht dus niet té lang indien je wenst deel te nemen!


kids day 4 website.jpg

ZONDAG 30/06/2019
10h00 - 18h00

KIDS DAY IV @ PAINTBALL OOSTKAMP

Kinderen opnieuw baas vandaag!

✪✪✪ CONCEPT ✪✪✪
Vandaag maken we opnieuw plaats voor de kleinsten: onze 2 terreinen worden speciaal gereserveerd voor de kinderen! Je mag alleen komen, met 2, met 3, en ja zelfs met 4 of 5 (ook 6 of meer). Tussen 10h & 18h kan je de kinderen inschrijven voor een initiatie van 1 uur, en dit voor slechts 10 €! Wij stellen dan de groepjes samen & begeleiden hen tijdens de spelletjes. Elk uur start er een nieuwe initiatie, en dit op de beide terreinen.

★★★ LEEFTIJD & KLEDIJ ★★★
Kinderpaintball lukt meestal vanaf 6-7 jaar. De kinderen moeten genoeg kracht hebben om het geweertje (een shotgun) te kunnen laden (veer naar achter opspannen). Een maximumleeftijd staat hier niet op, de grotere kinderen beleven even veel plezier... Volwassenen vragen we om niet deel te nemen, dit om de kinderen autonoom plezier te laten beleven ;-).

★★★ RESERVEREN ★★★
We raden aan om op voorhand te reserveren via info@paintball-oostkamp.be. De vorige edities is immers gebleken dat sommige sessies op voorhand volzet zijn. Verzeker je plaatsje dus door dit op voorhand vast te zetten!

✘ Opgelet! Reserveren is NIET verplicht. Het kan wél zijn dat bepaalde sessies volzet zijn als je de dag zelf komt zonder inschrijving. Kom dus tijdig als je zeker wil zijn van een plaatsje.

♛♛♛ BAR ♚♚♚
Ook onze bar is de ganse dag open!