Events

Hieronder vind je een overzicht van alle geplande events bij Paintball Oostkamp. Voor sommige is het nodig om in te schrijven, wacht dus niet té lang indien je wenst deel te nemen!


KIDS DAY @ PAINTBALL OOSTKAMP

ZONDAG 23/12/2018 | 10H00-18H00

Kinderen baas vandaag!

✪✪✪ CONCEPT ✪✪✪
Vandaag maken we plaats voor de kleinsten: onze 2 terreinen worden speciaal gereserveerd voor de kinderen! Je mag alleen komen, met 2, met 3, en ja zelfs met 4 of 5 (ook 6 of meer). Tussen 10h & 18h kan je de kinderen inschrijven voor een initiatie van 1 uur, en dit voor slechts 10 €! Wij stellen dan de groepjes samen & begeleiden hen tijdens de spelletjes. Elk uur start er een nieuwe initiatie, en dit op de beide terreinen.

★★★ RESERVEREN ★★★
Je dient op voorhand niet te reserveren! Wil je toch zeker zijn van een plaatsje, of met een grote groep kinderen 1 uurtje komen spelen, dan kan je toch reserveren via info@paintball-oostkamp.be.

✘ Opgelet! Het kan zijn dat bepaalde sessies volzet zijn als je de dag zelf komt. Kom dus tijdig als je zeker wil zijn van een plaatsje

♛♛♛ BAR ♚♚♚
Ook onze bar is de ganse dag open!


AFTERWORK @ PAINTBALL OOSTKAMP

VRIJDAG 21/12/2018 | 16H00-21H00

Wat is er leuker dan op vrijdag de werkweek af te sluiten met jouw collega's in een leuke bar...? De werkweek afsluiten bij Paintball Oostkamp tiens 🍾! We organiseren immers voor de 2de keer een afterwork in onze prachtige bar!

✪✪✪ CONCEPT ✪✪✪
Je kan op voorhand een sessie van 30 minuten reserveren met jouw collega's / bedrijf, waarin je alle frustraties, lastige klanten, lange files & veel te veel mails van je af kunt schieten! Het geniale hieraan is: als je goed mikt, kun je je collega's hier nog bij raken ook ☠ ツ!

★★★ RESERVEREN ★★★
Je dient op voorhand te reserveren via info@paintball-oostkamp.be & moet minstens met 6 zijn (max 20). Je betaalt hier slechts € 8 voor per persoon. Hierin zit begeleiding, materiaal & 100 paints pp inbegrepen. Je mag uiteraard ook andere bedrijven uitnodigen & tegen elkaar strijden!

✘ Opgelet! Eerst een uur in de bar hangen & dan spelen is uiteraard niet toegestaan, maar dat lijkt ons meer dan logisch.

♛♛♛ BAR ♚♚♚
Wens je gewoon eens onze bar & frigo inhoud te zien, wil je het kinderterrein eens bekijken of kan je thuis pas binnen na 20h? We zijn open van 16h tot 21h, kom dus zeker eens langs!


aterwork 30-11 gedaan.jpg

AFTERWORK @ PAINTBALL OOSTKAMP

VRIJDAG 30/11/2018 | 15H00-21H00 (VOLTOOID)

openingsevent gedaan.jpg

OPENINGSWEEKEND PAINTBALL OOSTKAMP

VRIJDAG | ZATERDAG | ZONDAG 09-10-11/11 (VOLTOOID)