Welkom!

Van harte welkom op onze website! Om het makkelijk & overzichtelijk te houden kun je via de 3 afbeeldingen hieronder meer informatie vinden over de activiteiten die wij aanbieden. Heb je toch nog een vraagje, of wens je te reserveren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

website skimzone.jpg

KIDS DAY 4 op zondag 30/06!

Op zondag 30 juni gaat onze 4de kids day door, van 10 uur tot 18 uur! Tijdens deze dag staan de kinderen centraal, en kunnen ze voor slechts € 10 een paintball initiatie volgen van 1 uur. Ze hoeven zelfs niet met vriendjes of vriendinnetjes te komen, alleen is ook mogelijk! Wij maken immers de groepjes met alle kinderen die aanwezig zijn & die een initiatie willen volgen.

Om wat extra verfrissing te voorzien leggen we een heuse skimzone waar de kinderen zich gratis op kunnen amuseren.

Hopelijk tot dan?!

meer info


INDOOR PAINTBALL

INDOOR PAINTBALL

Indoor paintball

Tijdens een paintball sessie speel je in onze unieke indoor paintball jungle met geluidseffecten en verschillende verdiepen, enkel met jouw groep!

INDOOR KINDERPAINTBALL

INDOOR KINDERPAINTBALL

Indoor kinderpaintball

Een verjaardagsfeestje vieren, een communie, of gewoon met je neefjes en nichtjes? In ons indoor middeleeuws dorp gaan de kleinsten zich rot amuseren!

OUTDOOR ARCHERY TAG

OUTDOOR ARCHERY TAG

Outdoor archery tag

Gewapend met pijl en boog & paintball masker ga je elkaar te lijf op een speciaal outdoor archery tag speelveld! Héél toegankelijk voor diverse spelers.